Header Image
Jan, 2024

Neden İridoloji

Deniz Irban

Hiç aynada irisinize baktınız mı? Bireysel iris lifleri, gözü değişen derecelerde koruyan pigmentli kan damarlarıdır ve daha koyu pigmentler daha fazla güneşe maruz kalan kültürlerden kaynaklanır. İplikler veya lifler göz bebeğinden çıkar. İris (gözün renkli kısmı) ve sklera (gözün beyaz kısmı) desenleri kişinin genel sağlığı hakkında bilgi verir. Kişilik iridolojisi olarak da bilinen Rayid, ilişkiler ve duygulara odaklanarak sağlık bulmacasının bir başka parçasını ortaya çıkarır.

THD TALKS NEDİR

Kalp merkezli seslerin ahenkli bir söylemde birleştiği bir sempozyum olan THD Talks dünyasına adım atın. Tıpkı The Heart Doctrine'in özünün ortak bir ethos'u çağrıştırması gibi, THD Talks da hayatın yollarında kalbin ritimleriyle uyum içinde yürüyenler için bir sığınaktır. Şunu hayal edin interaktif goblen, insan deneyiminin kalp atışlarını yansıtan yaşayan bir dergi.

THD Talks geleneksel sınırların ötesine geçerek hayatın canlı tonlarının titreşen bir mozaiğine dönüşüyor. Sınırsız keşiflere açılan bir portal, podcastlerin düzyazı ile harmanlandığı, düşünce senfonilerinin şiir dizelerinin yanında çağladığı dijital bir ocaktır. Çok sevilen bir radyo gibi, THD Talks sohbetin melodik ritmi, tutkunun fısıltıları ve ruhun soneleri ile serenat yapıyor.

Sesinizin başkalarının sesleriyle iç içe geçtiği bu canlı tabloya katılın. Sempozyuma katılın, kalbinizin fısıltılarını paylaşın ve yaşamın karmaşık dokusunu ören sayısız sese tanıklık edin. THD Talks çağırıyor - kalp merkezli söylem için bir kutsal alan, insan varoluşunun zenginliğinin yankılanan sahnesini bulduğu Kalp Doktrini'nin özünün bir somutlaşması.

A.I: Köklerim ve Çiçeklerim

Mina Ergeneli

Yapay zekanın hayatımızın bir parçası haline gelmesine giderek daha fazla alışırken, birçok şeyi çok yönlü olarak düşünmeye başladık. Düşüncelerim değerlerim üzerinde filizleniyor ve vizyonum A.I sahnesine yerleşirken, özgünlük benim için her zaman çok önemli olduğu için temel bir değer olarak yükseliyor....